Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Rendezvény

Magyar Fejfájás Társaság 2019. évi Kongresszusa
Rendezvény kezdete: 2019.05.10.Rendezvény vége: 2019.05.11.
Helyszín: 8600 Siófok, Beszédes József sétány 80., Prémium Hotel Panoráma
A Magyar Fejfájás Társaság XXVI. Kongresszusát 2019. május 10-11. között a szokott helyen, Siófokon a Prémium Hotel Panorámában rendezi meg. (8600 Siófok, Beszédes József sétány 80.)

Társaságunk célja a primér és szekundér fejfájások kivizsgálásának, korszerű és hatékony kezelésének, ellátásának előmozdítása szakmai és tudományos eszközök felhasználásával. E célból jöttek létre országszerte a fejfájás ambulanciák. Társaságunk működése kiterjed a fejfájás kutatására is.

A Magyar Fejfájás Társaság a Nemzetközi Fejfájás Társaság (International Headache Society, IHS ) és a Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetsége (MOTESZ) tagtársasága.

Kongresszusainkon a fejfájással és annak határterületeivel foglalkozó neves hazai szakemberek tartanak színvonalas előadásokat.

A Társaság éves kiadványa a Cephalalgia Hungarica, mely regisztrált tagjaink számára elérhető honlapunkon (www.fejfajas-tarsasag.hu).

A 2019. évi kongresszus fő témái:
• Fejfájás/migrén - nőgyógyászati vonatkozások (anticoncipiensek, terhesség/szoptatás, premenstruális szindróma, endometriosis, menopauza/hormonpótló kezelés és migrén/fejfájás).
• Neuropeptidek. CGRP, PACAP és migrén
• Távlati, új terápiás lehetőségek.
• European Headache Federation guidelines for treatment of headache, - Fejfájások kivizsgálása, kezelése, gondozása: együttműködés az alap-ellátással és a társ-szakmákkal.
• Megkérdezzük a szakértőket - esetismertetések.

A kongresszus akkreditált, pontszerző rendezvény neurológus és gyermek-neurológus szakorvosok, pszichiáterek, háziorvosok, idegsebészek, aneszteziológusok, klinikai szakpszichológusok és szakvizsgára készülő rezidens orvosok számára. A várható OFTEX kreditpontszám: hallgatóknak 10 pont, előadóknak további 5 pont.

A kongresszus honlapja részletes információkkal, előzetes programmal,
letölthető jelentkezési lappal, internetes bejelentkezési lehetőséggel:
http://www.top-congress.hu/2019/fej2019 >>


Ha előadást tart vagy hallgatóként vesz részt a kongresszuson, küldje el jelentkezését mielőbb.

Találkozzunk 2019 májusában a Balaton partján egy hagyományosan jó hangulatú, gazdag szakmai programot kínáló kongresszus keretében!

Szivélyes üdvözlettel:

Dr. Bozsik György
a Magyar Fejfájás Társaság elnöke